Meniu
Coș

Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml

Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Nou Indisponibil
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
RESEROL RESET - CREMA DE ZI INSPIRATĂ DE PREMIUL NOBEL.  În 2017, Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash și Michael W. Young au primit Premiul Nobel pentru fiziologie sau medicină pentru descoperirile lor în cadrul mecanismului molecular care guvernează ritmul circadian.                                   ..
257,00 RON
Fără TVA: 257,00 RON
  • Disponibililitate: Indisponibil

RESEROL RESET - CREMA DE ZI INSPIRATĂ DE PREMIUL NOBEL.

 

 În 2017, Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash și Michael W. Young au primit Premiul Nobel pentru fiziologie sau medicină pentru descoperirile lor în cadrul mecanismului molecular care guvernează ritmul circadian.                                                                                                                                     

Ritmul circadian sau ceasul intern se găsește în toate celulele corpului. Este necesar să ne adaptăm corpul la diferitele faze ale zilei, cum ar fi somnul, nivelul metabolismului și al hormonilor. Acest ritm este important și pentru repararea și regenerarea pielii.

 


CUM ACTIONEAZA CREMA DE ZI RESEROL RESET?

 

RECONSTRUCȚIE

Ceasul interior sau ritmul circadian se găsește în toate celulele și este necesar pentru a ne adapta corpul la toate fazele zilei. De asemenea, controlează repararea și regenerarea pielii. Acest lucru ar trebui să se întâmple noaptea când dormim. B-CIRCADIN ™ ajută pielea să permită această reparație și reconstrucție în faza potrivită.PROTECŢIE

În societatea actuală, suntem expuși la o cantitate ridicată de lumină albastră de pe telefoanele mobile și alte ecrane. Stresează pielea. Formula conține InfraGuard care protejează împotriva stresului oxidativ datorat expunerii la infraroșii și lumină albastră. Prin neutralizarea radicalilor liberi, fermitatea și elasticitatea pielii pot fi menținute.CE CONȚINE CREMA DE ZI RESEROL RESET?


B-CIRCADIN ™

B-Circadin ™ este ingredientul inspirat de Premiul Nobel.

B-Circadin ™ are sarcina de a sincroniza din nou ritmul circadian al pielii. În acest fel, nuanța pielii poate fi îmbunătățită și semnele de piele obosită și stresată sunt reduse.


INFRAGUARD

InfraGuard protejează împotriva stresului oxidativ datorat expunerii la infraroșii și la lumina albastră. Prin neutralizarea radicalilor liberi, fermitatea și elasticitatea pielii pot fi menținute.


SQUALANE

Squalane este un hidratant natural, non-comodogenic, cu penetrare rapidă în piele, care poate avea și proprietăți antioxidante și antibacteriene ușoare.


EXTRACT DE CEAI VERDE

Extractul de ceai verde acționează ca un antioxidant. Protejează împotriva deteriorării colagenului din piele și ajută la menținerea unei piele ferme și elastice și la reducerea roșeții pielii.


VITAMINA E

Vitamina E (tocoferol) este superstarul antioxidanților și este unul dintre cei mai explorați antioxidanți.


DRAGOSTE

Crema de zi Reserol Reset este dezvoltată cu ingrediente atent selectate pentru a maximiza bunăstarea pielii.

 


CUM SE UTILIZEAZA CREMA DE ZI RESEROL RESET?

Crema de zi Reserol Reset este o cremă de zi protectoare și reconstructivă care poate fi utilizată în fiecare zi. Utilizați dimineața după curățare și orice ser. Aplicați pe față, gât și decolteu.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun