Meniu
Coș

Incălzitoare Only Hot

Model: Incălzitoare Only Hot
ÎNCĂLZITOARE PENTRU DEGETELE PICIOARELOR - Soluția ideală pentru a rezolva problema degetelor reci ale picioarelor. Încălzitoarele sunt foarte subțiri, cu un vârf adeziv rotunjit, perfect pentru orice tip de încălțăminte, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.         ..
11,50 RON
Fără TVA:11,50 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI - Create pentru a vă încălzi mâinile. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfecte pentru cei care suferă de sindromul Raynaud.            &n..
10,00 RON
Fără TVA:10,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
ÎNCĂLZITOARE PENTRU TALPA PICIORULUI - Un branț foarte subțire cu autoîncălzire pentru orice tip de pantofi și cizme, perfect pentru a vă menține piciorul cald. IDEEA PERFECTĂ PENTRU ZILELE FRIGUROASE                          &n..
16,00 RON
Fără TVA:16,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - perfect atât pentru ameliorarea durerilor menstruale, a reumatismului, a durerilor de gât sau musculare, cât și pentru activități în aer liber.Ușor de utilizat datorită foliei adezive. CREAT PENTRU A VĂ ÎNCĂLZI ÎN FIECARE MOMENT AL ZILEI        &..
11,50 RON
Fără TVA:11,50 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
 OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU DEGETELE PICIOARELOR + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU DEGETELE PICIOARELOR - Soluția ideală pentru a rezolva problema degetelor reci ale picioarelor.                     ..
46,00 RON
Fără TVA:46,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI - Create pentru a vă încălzi mâinile. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfec..
40,00 RON
Fără TVA:40,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU TALPA PICIORULUI + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU TALPA PICIORULUI - Un branț foarte subțire cu autoîncălzire pentru orice tip de pantofi și cizme, perfect pentru a vă menține piciorul cald. IDEEA PERFECTĂ PENTRU ZILELE ..
64,00 RON
Fără TVA:64,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU CORP + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - perfect atât pentru ameliorarea durerilor menstruale, a reumatismului, a durerilor de gât sau musculare, cât și pentru activități în aer liber. Ușor de utilizat datorită foliei adez..
46,00 RON
Fără TVA:46,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

CREATE PENTRU A VĂ ÎNCĂLZI ÎN FIECARE MOMENT AL ZILEI.


AVANTAJE

Încălzitoarele sunt fabricate din materiale 100% naturale.

ECOLOGIC

Le puteți arunca împreună cu deșeurile uzuale. Nu conțin substanțe toxice.

UTILIZARE FIABILĂ ȘI PRACTICĂ

Încălzitoarele noastre sunt netoxice, hipoalergenice, inodore, și vă asigură căldura de care aveți nevoie fără niciun efect advers.

Datorită dimensiunilor reduse, încălzitoarele pot fi folosite în orice moment al zilei, acasă sau serviciu, la cumpărături, pe terasă sau cu bicicleta.

 

CUM SE UTILIZEAZĂ?

Desfaceți ambalajul conform instrucțiunilor. Scoateți încălzitoarele. Acestea se vor încălzi odată ce intră în contact cu aerul. Așteptați câteva minute. Încălzitoarele sunt gata de utilizare.