Meniu
Coș

Allergoff

Model: Allergoff
ALLERGOFF® spray este conceput pentru a proteja familia împotriva impactului nociv al alergenilor prezenți în praful de casă și împotriva următorilor alergeni: acarieni, polen, firele de par provenite de la animalele de companie și alergeni fungici.              &n..
87,00 RON
Fără TVA:87,00 RON
Model: Allergoff
Aditivul pentru spălare ALERGOFF® neutralizează și îndepărtează alergenii de pe țesături (cearșafuri, plapume, prosoape, pături și haine). Se folosește în timpul procesului de înmuiere, înainte de spălarea automată sau manuală. Acesta susține tratamentul simptomelor alergiei inhalatorii și al patolo..
94,00 RON
Fără TVA:94,00 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

ALLERGOFF® spray este conceput pentru a proteja familia împotriva impactului nociv al alergenilor prezenți în praful de casă și împotriva următorilor alergeni: acarieni, polen, firele de par provenite de la animalele de companie și alergeni fungici.

Caracteristica de bază ALLERGOFF® este aceea de neutralizare a alergenilor de praf din casă, prin schimbarea structurii lor chimice. Astfel, ALLERGOFF® reduce concentrația de alergeni din aerul inhalat și îmbunătățește bunăstarea generală a persoanelor.

ALLERGOFF® spray susține tratamentul simptomelor de alergie și aduce beneficii uriașe în tratamentul astmului bronșic, dermatita atopică și rinită alergică.

Cine poate utiliza ALLERGOFF® spray?

  • Copiii cu fond alergic moștenit genetic: ALLERGOFF® spray protejaza împotriva primelor simptome de alergie;
  • Persoanele alergice, încă de la primul simptom de sensibilizare: ALLERGOFF® spray inhibă dezvoltarea bolii alergice;
  • Persoanele cu simptome de alergie deja instalate: ALLERGOFF® spray protejează împotriva exacerbării alergiei și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane alergice;
  • Oamenii interesați de curățenia zilnică a spațiilor de locuit sau a locurilor de agrement.

Cum se utilizează ALLERGOFF® spray?

ALLERGOFF® spray se folosește pe suprafețe moi și textile, care dispun de cea mai mare concentrație de alergeni la praf de casă, cum ar fi: saltele de pat, cuverturi și perne, mobilier tapițat, covoare și podele, draperii și perdele, jucării din plus, scaune auto pentru copii, tapițerie auto, culcusurile pentru animale de companie.