Meniu
Coș

Allergoff

Model: Allergoff
ALLERGOFF® spray este conceput pentru a proteja familia împotriva impactului nociv al alergenilor prezenți în praful de casă și împotriva următorilor alergeni: acarieni, polen, firele de par provenite de la animalele de companie și alergeni fungici.              &n..
87,00 RON
Fără TVA:87,00 RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

ALLERGOFF® spray este conceput pentru a proteja familia împotriva impactului nociv al alergenilor prezenți în praful de casă și împotriva următorilor alergeni: acarieni, polen, firele de par provenite de la animalele de companie și alergeni fungici.

Caracteristica de bază ALLERGOFF® este aceea de neutralizare a alergenilor de praf din casă, prin schimbarea structurii lor chimice. Astfel, ALLERGOFF® reduce concentrația de alergeni din aerul inhalat și îmbunătățește bunăstarea generală a persoanelor.

ALLERGOFF® spray susține tratamentul simptomelor de alergie și aduce beneficii uriașe în tratamentul astmului bronșic, dermatita atopică și rinită alergică.

Cine poate utiliza ALLERGOFF® spray?

  • Copiii cu fond alergic moștenit genetic: ALLERGOFF® spray protejaza împotriva primelor simptome de alergie;
  • Persoanele alergice, încă de la primul simptom de sensibilizare: ALLERGOFF® spray inhibă dezvoltarea bolii alergice;
  • Persoanele cu simptome de alergie deja instalate: ALLERGOFF® spray protejează împotriva exacerbării alergiei și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane alergice;
  • Oamenii interesați de curățenia zilnică a spațiilor de locuit sau a locurilor de agrement.

Cum se utilizează ALLERGOFF® spray?

ALLERGOFF® spray se folosește pe suprafețe moi și textile, care dispun de cea mai mare concentrație de alergeni la praf de casă, cum ar fi: saltele de pat, cuverturi și perne, mobilier tapițat, covoare și podele, draperii și perdele, jucării din plus, scaune auto pentru copii, tapițerie auto, culcusurile pentru animale de companie.