Meniu
Coș

Reserol

Reserol Overnight Moisture Mask – Mască hidratantă de noapte – 50ml Reserol Overnight Moisture Mask – Mască hidratantă de noapte – 50ml
Nou Indisponibil
Model: Reserol Overnight Moisture Mask
CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI PENTRU MASCA FACIALA A ANULUI 2019 - DAISY BEAUTY AWARDS. Într-o concurență acerbă, Reserol Overnight Mask a fost declarată “Masca de față a anului la Daisy Beauty Awards 2019”.                           &..
320,00 RON
Fără TVA:320,00 RON
Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml Reserol Reset - Cremă de zi - 50ml
Nou Indisponibil
Model: Reserol Reset - Cremă de zi
RESEROL RESET - CREMA DE ZI INSPIRATĂ DE PREMIUL NOBEL.  În 2017, Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash și Michael W. Young au primit Premiul Nobel pentru fiziologie sau medicină pentru descoperirile lor în cadrul mecanismului molecular care guvernează ritmul circadian.      &nbs..
257,00 RON
Fără TVA:257,00 RON
Reserol Skin Serum - Ser Facial - Cutie cu 14 fiole a 2ml Reserol Skin Serum - Ser Facial - Cutie cu 14 fiole a 2ml
Nou Indisponibil
Model: Reserol Skin Serum - Ser Facial - Cutie cu 14 fiole a 2ml
RESEROL SKIN SERUM - SER FACIAL - Cutie cu 14 fiole a 2ml. Un ser foarte concentrat care ajută la menținerea funcțiilor pielii. Roșeața și iritarea se diminuează, tonusul pielii devine mai uniform și pielea primește o strălucire naturală frumoasă.             ..
296,00 RON
Fără TVA:296,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

RESEROL – GAMA DE PRODUSE DE ÎNFRUMUSEȚARE


Aici, la Inova Pharma, suntem încântați să fim furnizorii gamei de produse de înfrumusețare Reserol. Produse de Nutrinovate Suedia, aceste produse combină cu succes cercetarea inovatoare cu substanțe bine cunoscute și cu efecte dovedite pentru un singur scop – să ofere oamenilor accesul la cea mai recentă tehnologie ce stă la baza progreselor științifice în domeniul sănătății.


RESEROL - SER FACIAL

Reserol Skin Serum reprezintă îngrijirea pielii în forma sa cea mai concentrată. Serul care vine în fiole reduce roșeața și oferă o strălucire naturală. Conceput pentru a întineri pielea și a o face mai rezistentă la poluare, stres și soare.


RESEROL – CREMA DE ZI

Reserol Reset este o cremă de zi cu o formula inovativa, ce include B-CIRCADIN ™ cu rolul de a sincroniza din nou ritmul circadian al pielii și InfraGuard care protejează împotriva stresului oxidativ datorat expunerii la infraroșii și lumină albastră. Prin neutralizarea radicalilor liberi, se menține fermitatea și elasticitatea pielii.


RESEROL – MASCA NOCTURNĂ

Reserol Overnight Moisture Mask este o mască de noapte cu hexapeptide, unt de shea și vitamine care ajută la păstrarea nivelului optim de hidratare al pielii. Conferă o piele moale și netedă cu reducerea liniilor vizibile și protejează pielea de deshidratare.