QVIT DEFENSE, unicul supliment alimentar sub formă de film bucal, s-a lansat în România!


 De acum, ai la îndemână cea mai cea inovație la capitolul suplimente alimentare: QVIT DEFENSE. Crede-ne pe cuvânt! Și uite de ce: vedeta noastră, QVIT DEFENSE, reinventează conceptul de supliment alimentar, deoarece acesta este primul mix de vitamine, minerale și antioxidanți sub formă de film bucal.

QVIT DEFENSE mizează pe un mix excepțional de antioxidanți și vitamine – resveratrol, coenzima Q10, seleniu și vitamina D, care dau un boost luptei antiîmbătrânire. Și asta nu e tot: QVIT DEFENSE ni se devăluie sub o formă farmaceutică unică, film bucal, ceea ce asigura o biodisponibilitate superioară.

Fabricat în Suedia, QVIT DEFENSE combină o metodă patenată de extragere a resveratrolului, cu forma unică de administrare sub formă de film bucal mucoadeziv. Avantajul? Filmul bucal cu vitamine este o peliculă fină, pe care o poți lipi pe cerul gurii sau interiorul obrazului, iar de aici absorbția vitaminelor se face direct prin mucoasa bucală.

În plus, QVIT DEFENSE nu conține orice fel de reserveratol, ci Veri-te™ Resveratrol. Mai exact, 100% trans resveratrol obținut printr-un proces inovativ de fermentare care îi conferă o puritate de peste 98%. Sună incredibil, nu-i așa? Dar nu doar că sună, ci este pe bune!


Beneficiile principiilor active 

Resveratrolul este cel mai cunoscut si cercetat antioxidant,care are efecte complementare la nivel celular si sistemic, cu beneficii asupra sanatatii intregului organism. Acest antioxidant patrunde in celule si ajuta la revigorarea mitocondriilor,contribuind la cresterea energiei si vitalitatii. Si de aici, efectulde de protectie celulara si anti-imbatranire. Alaturi de resveratrol, coenzima Q 10 este binecunoscuta pentru efecteleprotectoare cardiovasculare iar Vitamina D, prin mecanismulcomplex de actiune ajuta la sustinerea imunitatii si a sanatatiisistemului osos. Astfel putem vorbi de o abordare holistica aproceselor de imbatranire.


QVIT DEFENSE. Ce îl face special?

QVIT DEFENSE este un produs inovator din ”n” motive. Forma de prezentare surprinzătoare și ușor de adminstrat, patentele de cercetare înglobate și mixul magic conținut. Însă, ce face diferența în cazul QVIT DEFENSE este cantitatea de resveratrol în cea mai pură formă și cu cea mai înaltă biodisponibilitate pe care o înglobează. De aceea, QVIT DEFENSE te ajută să funcționezi mai bine, dar și să îți susții sistemul imunitar sau să îți protejezi sistemele cardiovascular, nervos și osos, plus bifezi și un mega boost de energie.