Meniu
Coș

Încălzitoare pentru mâini

Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Nou
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
Încălzitoare pentru mâini
ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI - Create pentru a vă încălzi mâinile. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfecte pentru cei care suferă de sindromul Raynaud.                                            ..
13,00 RON
Fără TVA: 13,00 RON
  • Disponibililitate: În stoc

ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI - Create pentru a vă încălzi mâinile. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfecte pentru cei care suferă de sindromul Raynaud.

                                                    

Având dimensiuni reduse, sunt perfecte pentru a fi introduse în mănuși sau în buzunarele hainelor.

 

PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ ÎMPOTRIVA FRIGULUI

Știm ce probleme cauzează frigul asupra mâinilor: înțepături, degerături, senzație de disconfort în timp ce ieșiți la plimbare sau poate să faceți mișcare.

 

Acesta este motivul pentru care Încălzitoarele de mâini au fost create și au devenit soluția potrivită pentru problemele tale.

 

AVANTAJE

Încălzitoarele sunt fabricate din materiale 100% naturale.

 

ECOLOGICE

Le puteți arunca împreună cu deșeurile uzuale. Nu conțin substanțe toxice.

 

UTILIZARE FIABILĂ ȘI PRACTICĂ

Încălzitoarele noastre sunt netoxice, hipoalergenice și inodore, pentru a vă asigura căldura de care aveți nevoie fără niciun efect advers.

 

CUM SĂ LE UTILIZAȚI?

Desfaceți ambalajul conform instrucțiunilor. Scoateți încălzitoarele. Acestea se vor încălzi odată ce intră în contact cu aerul. Așteptați câteva minute. Încălzitoarele sunt gata de utilizare și pot fi introduse în mănuși sau buzunare.

 

CREAT PENTRU VIAȚA DE ZI CU ZI

Să vă petreceți timpul în aer liber poate fi dificil atunci când vremea este rece, mai ales dacă aveți degerături sau alte probleme cauzate de frig. O temperatură scăzută, poate fi o problemă chiar și în interior, poate la serviciu sau la școală. Dar de ce să lași frigul să fie o problemă pentru tine?

 

Încălzitoarele pentru mâini vă pot ajuta! Le puteți folosi pentru plimbări scurte sau lungi, deoarece căldura durează minim 10 ore.

 

ÎNCĂLZITOARELE PENTRU MÂINI POT CREȘTE PERFORMANȚELE

Orice sportiv care dorește să-și atingă obiectivele, nu permite frigului să devină o problemă pentru activitățile sale.

 

Puteți introduce încălzitoarele în mănuși sau buzunare. Indiferent despre ce sport vorbim, alpinism, pescuit sau un alt sport: temperaturile scăzute nu vor mai fi o problemă!

 

PERFECTE ATÂT PENTRU ADULȚI, CÂT ȘI PENTRU COPII

Copiii suferă și ei de frig. Ce putem face pentru a-i ajuta? În cazul în care copiilor dumneavoastră le este frig mergând la școală, puteți introduce încălzitoarele pentru mâini în mănuși sau în buzunarele hainelor.

 

Nu vă faceți griji cu privire la siguranța lor: nu există efecte adverse!

 

ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI

Create pentru a vă proteja mâinile de temperaturile scăzute. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfecte pentru cei care suferă de sindromul Raynaud.


ACESTEA AU NEVOIE DE DOAR CÂTEVA MINUTE PENTRU A SE ÎNCĂLZI, IAR CĂLDURA DUREAZĂ MINIM 10 ORE!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun