Meniu
Coș

Incălzitoare Only Hot - OFERTĂ 4 + 1

Model: Incălzitoare Only Hot
 OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU DEGETELE PICIOARELOR + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU DEGETELE PICIOARELOR - Soluția ideală pentru a rezolva problema degetelor reci ale picioarelor.                     ..
46,00 RON
Fără TVA:46,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU MÂINI - Create pentru a vă încălzi mâinile. Perfecte pentru motocicliști, cicliști, pescari și schiori sau pentru cei care ies în aer liber atunci când temperaturile sunt scăzute. Perfec..
40,00 RON
Fără TVA:40,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU TALPA PICIORULUI + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOARE PENTRU TALPA PICIORULUI - Un branț foarte subțire cu autoîncălzire pentru orice tip de pantofi și cizme, perfect pentru a vă menține piciorul cald. IDEEA PERFECTĂ PENTRU ZILELE ..
64,00 RON
Fără TVA:64,00 RON
Model: Incălzitoare Only Hot
OFERTĂ 4 ÎNCĂLZITOARE PENTRU CORP + 1 ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - GRATIS. ÎNCĂLZITOR PENTRU CORP - perfect atât pentru ameliorarea durerilor menstruale, a reumatismului, a durerilor de gât sau musculare, cât și pentru activități în aer liber. Ușor de utilizat datorită foliei adez..
46,00 RON
Fără TVA:46,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Pachetele conțin 5 încălzitoare, dintre care unul pentru corp este gratis.